OF | Odontologforeningen i Bergen

okt/12

Her kommer førstekullsrapporten fra Fasett utg. 3 2012

Kullrapport kull 1

Det beste kullet noensinne har nå startet på Odontologi i Bergen. Som velkomst har Norge bygget et helt nytt bygg for oss
 til flere hundre millioner, men så er vi jo verdt det! 😉 LITT AV EN START!

Fadderuka gikk hardt for seg, men vi overrasket alle med våre særegne og ville sider. Det hele ble avsluttet med dåpen, der andreklassingene var ”supersnille” med oss. Vi hadde flere tilfeller av hjernerystelser, utslåtte tenner og slagskader. Vi har selv hørt om en student som var nødt til å droppe ut av studiet på grunn av psykiske traumer etter denne dramatiske hendelsen. Det er fortsatt ikke mulig å få kontakt med personen. Det var til og med en som ikke turte å gjennomføre dåpen, siden det psykiske og fysiske presset ble for stort. Han skal få gjennomgå neste år.

Under strippinga på hytteturen viste det seg at visse personer ikke forstod uttrykket ”ned til bokseren”, og denne visse personen har vært mer eller mindre naken på hver eneste tur hittil. Har vi en fremtidig nudist blant oss på tannlegestudiet? *kremt* Heldigvis ble det flere lettkledde folk i løpet av den ene kvelden.

Ellers lagde frøken Tequila god stemning på hytteturen, og vi dro også i gang verdens beste konkurranse, som vi vil at flere kull skal henge seg på.

VERDENS VERSTE UNDERBITT!

Hytteturen ble koselig avsluttet med intimkos med 12 personer på ett rom. Noen mer intime enn andre. A + M sitter i et tre, S-P-O-O-N-E-R, så falt de ned.

Karoline har vist godt initiativ og krigervilje, og var den første jenta på to år med på tannlegefotball. Der vil vi gjerne ha med flere jenter, slik at vi virkelig får understreket hvilket perfekt kull vi er. Onsdag klokka 19 på barneskolen ovenfor Odontologen, dere.

Det som skjer på skolen: … altså ikke så mye.

XOXO
GossipCrew