OF | Odontologforeningen i Bergen

aug/12

21

En oppfordring til alle!

Hei alle medstudenter!

Nå mangler vi bare at avtroppende kull kommer tilbake fra praksis før alle endelig er samlet igjen her i Bergen.
Håper fadderbarna har hatt en kjempefin start på studiene så langt, og at de er klare for den tradisjonsrike dåpen i morgen.

Dåpen blir siste arrangement holdt i vår kjære Munnhulen, som er skolens egen bar for de som ikke har vært så heldige å oppleve den enda. Alle oppfordres derfor til å møte opp i morgen kveld for å hilse på de nydøpte, og for å ta et siste farvel med Munnhulen.

Vi håper og tror vi skal få til en bra erstatning med Overlegen, men for å klare dette har vi behov innsatsvilje og en del muskler. Torsdag og fredag denne uken (uke 34), blir det felles dugnad og bæring av utstyr fra Munnhulen til nye Odontologen like etter skolen. Hadde du the time of your life på «Jungle on the rocks»? Har du sittet inne med et innslag som burde vises frem på en kommende «Kulturkveld»? Har du hørt om hvor utrolig mye fett som har skjedd i Munnhulen, og tenkt «shit, det skulle jeg gjerne vært med på«. Da kan vi trøste deg, for DET ER ENNÅ IKKE FOR SENT!

Stiller folk opp på torsdag og fredag er vi godt i gang med å gjøre Overlegen om til et veldig godt alternativ for oss, og dette blir kjempeviktig for å opprettholde det gode sosiale miljøet som vi er så kjente for. Det ligger veldig mye historie bak Munnhulen, og vi er veldig klare for å lage nye på Overlegen. Er ikke dere også!?

Vi setter kjempestor pris på alle som møter opp og hjelper oss, enten det er med muskler eller positivitet og godt humør. Alt tas imot med kjempetakk!

 

Mvh OF- styret

(noen som i hvert fall er klare for å fortsette eventyret på Overlegen)

No tags

Comments are closed.

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me