OF | Odontologforeningen i Bergen

aug/12

Fadderukeprogram

Nå nærmer det seg skolestart, og vi håper alle studenter har hatt en fantastisk sommerferie så langt. Vi vil ønske alle nye tannpleie- og tannlegestudenter hjertelig velkomne til tannpleie- og tannlegestudiet i Bergen!

Her er årets Fadderukeprogram:

Mandag 13. august

18.00 Middag med faddergruppen: Middag hos en av fadderne. Her får dere mulighet til å bli kjent med hverandre før dere sammen går til Hulen. Oppmøtested avtales innad i gruppen.

22.00 Fest på Hulen: Alle faddergruppene samles på Hulen for en ”bli kjent”- fest. Hulen er et konsert- og utested drevet av studenter og ligger ved Nygårdshøyden, ikke langt fra Studentsenteret.

Tirsdag 14. august

11.30 Byvandring i Bergen: Faddergruppen møtes et avtalt sted i sentrum kl. 11.30. Fadderne viser de nye studentene rundt i sentrum. Gruppen vil gå innom bl.a. Studentsenteret og andre steder som fadderne mener er viktig i en studenttilværelse. Byvandringen avsluttes med åpning av det akademiske år på Muséplass.

19.00 Bar-til-bar: Her får fadderbarna en mulighet til å bli bedre kjent med hverandre og utelivet i Bergen. Det blir aktiviteter hvor faddergruppen skal samarbeide. Det hele er en konkurranse mellom faddergruppene, med premier til vinnergruppen. Faddergruppen møtes på forhånd hos en av fadderne.

Onsdag 15. august

18.00 Kulturkveld på Kvarteret: Det blir quiz, kino, foredrag, konsert og grillmat på Kvarteret. Kvarteret er studentenes kulturhus her i Bergen. Gjennom hele året arrangerer Kvarteret forskjellige forestillinger, konserter og arrangementer. I kveld skal vi få en smakebit på dette!

Torsdag 16. august

16.30 Blåtur: Utflukt fra Bergen med grilling og god stemning. Vi tar turen med buss til et fint uteområde. Avgang fra Festplassen kl. 1630.

Fredag 17. august

22.30 Konserter og DJ’s på Kvarteret: Det blir to konserter på Kvarteret denne kvelden. Studentorganisa- sjonen ASF har booket inn de to artistene. I kveld er vi sam- men med Det psykologiske fakultet. Begge konsertene begynner kl. 22.30.

Lørdag 18. august

13.30 Grilling i Nordnesparken: Grilling i Nordnesparken f.o.m. kl. 13.30 om været tillater det. Nordnesparken ligger i gåavstand fra sentrum og er ypperlig for grilling og bading.

Søndag 19. august

14.00 Idrettsdag: Idrettsdag på Studentsenteret. Det blir turnering med flotte premier. Her er det rom for gode sportslige prestasjoner, lagånd og god innsats.

Uke 34 i regi av Odontologiforeningen i Bergen (OF)

Mandag 20. august

I kveld skal dere ut på scavenger hunt. Faddergruppene samles kl. 17.00, til felles vors på Overlege Danielsen. Kveldens høydepunkt starter klokken 20.00. Ta med deg godt humør og legg igjen din sjenerte side hjemme! Oppmøtested avtales innad i gruppen.

Tirsdag 21. august

Fri dag fra fadderopplegg. Vi lader opp til morgendagen.

Onsdag 22. august

Dåp med tunge tradisjoner i Munnhulen.

Torsdag 23. august

Avslutning med bildefremvisning og premiering. Fadderbarna informeres via SMS- systemet eller sosiale medier for oppmøtested.

Vi gleder oss til å møte dere og håper dere de første ukene blir både nyttige og kjekke 🙂

Fadderstyret: fadderstyret.mofa@gmail.com

Faddergruppeansvarlige: Magnus Bratteberg (tlf: 46959765) og Sebastian Stenhagen (tlf: 41634071)

No tags